Waar moet je op letten bij het nemen van rijlessen?

Waar moet je op letten bij het nemen van rijlessen?

jul 7, 2019 Blog by Toppertje

Je wil rijlessen nemen en je woont zelf in Amsterdam. Waar moet je dan op letten? In dit blog leren we je waar je op moet letten.

De locatie

Sommige rijscholen werken met een vast ophaalpunt waar je naartoe moet komen voor je lessen. Informeer dit van te voren want het is niet handig als je zelf aan de andere kant van de stad woont ten opzichte van het ophaalpunt.

Zelf werken wij niet met een vaste ophaallocatie. Al onze leerlingen worden in de stad opgepikt op de locatie naar jouw keuze. Dit kan bij je huis zijn, op je school of desnoods vanaf de sportschool!

De tarieven

Natuurlijk wil je ook niet teveel betalen. Vergelijk altijd de prijzen van de rijschool Amsterdam die je op het oog hebt. Wel is het niet verstandig om alleen naar de prijs te kijken. Sommige rijscholen hebben een heel laag slagingspercentage. Hierdoor denk je iets goedkoper uit te zijn maar wanneer je meer lessen nodig hebt ben je eigenlijk een stuk duurder uit.

Rijinstructeurs

Het is wel zo fijn om met een vaste rijinstructeur te werken. Hier zal je jezelf op je gemak bij voelen en die zal ook goed weten welke onderdelen je de andere lessen al hebt gedaan. Zo kan je extra goed oefenen op de punten die je moeilijk vindt. Bij Rijschool Toppertje werk je altijd met een vaste instructeur.

Rijomgeving

Afrijden in Amsterdam doe je bij het CBR op Sloterdijk. Daarom is het goed als je rijlessen meerdere keren in deze omgeving plaats vinden. Zo kan je alvast wennen aan de omgeving en zal je je bij het afrijden wat meer op je gemak voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *